Süt
Endüstrisi
-
Süt ve kremanın pastörizasyonu
-
Yüksek-ısı uygulamaları
-
Süt ve kremanın soğutulması
-
Yoğurdun ısıl uygulaması
-
Yoğurdun soğutulması
-
Sütün ısıtılması
-
Peynir altı suyunun ısıtılması ve soğutulması
-
Sıcak tutma
Bira
Endüstrisi
-
Arpa mayasının ısıtılması ve soğutulması
-
Arpa mayasının kaynatılması
-
Buharların yoğunlaştırılması
-
Yeşil biranın soğutulması
-
Mayanın soğutulması
-
Mayanın flash pastörizasyonu
-
Biranın son soğutması
-
Biranın flash pastörizasyonu
Meyve
Suyu Endüstrisi
-
Meyve ve sebze ezmelerinin
-
Meyve ve sebze pürelerinin
-
Lif içeren meyve sularının,
-
Meyve hücreleri içeren meyve sularının,
-
Posa içeren meyve sularının ısıtılması
ve soğutulması