2.5. KULLANIM ALANLARI

    Süt Endüstrisi
  • Süt ve kremanın pastörizasyonu
  • Yüksek-ısı uygulamaları
  • Süt ve kremanın soğutulması
  • Yoğurdun ısıl uygulaması
  • Yoğurdun soğutulması
  • Sütün ısıtılması
  • Peynir altı suyunun ısıtılması ve soğutulması
  • Sıcak tutma
    Bira Endüstrisi
  • Arpa mayasının ısıtılması ve soğutulması
  • Arpa mayasının kaynatılması
  • Buharların yoğunlaştırılması
  • Yeşil biranın soğutulması
  • Mayanın soğutulması
  • Mayanın flash pastörizasyonu
  • Biranın son soğutması
  • Biranın flash pastörizasyonu

  •  
    Meyve Suyu Endüstrisi
  • Meyve ve sebze ezmelerinin
  • Meyve ve sebze pürelerinin
  • Lif içeren meyve sularının,
  • Meyve hücreleri içeren meyve sularının,
  • Posa içeren meyve sularının ısıtılması ve soğutulması
    Alkolsüz İçecek Endüstrisi
  • İçecek suyunun,
  • CO2 içeren içeceğin ısıtılması ve soğutulması
    Şeker Endüstrisi