~ GÜZ YARIYILI DERSLERİ ~

Food Technology ( L.) ( E. )

  • Food Technology
  • Syllabus
  • Fats and Oils : Lecture1
  • Fats and Oils : Lecture2
  • Gıda Kalite Kontrolu ( L. )

  • Food Quality Control
  • Syllabus
  • GKK Ders 1 : Giriş ve İlgili Tanımlar
  • GKK Ders 2 : Gıda Mevzuatı
  • GKK Ders 3 : Gıda Sanayiinde Toplam Kalite Yönetimi
  • GKK Ders 4 : Gıda Güvenlik Sistemleri
  • GKK Ders 5 : Tahıl ve Tahıl Ürünlerinde Kalite
  • GKK Ders 6 : Yemeklik Yağlar
  • GKK Ders 7 : Hayvansal Ürünler - Süt, Et
  • GKK Ders 8 : Meyve-Sebze Ürünleri , Alkollü-Alkolsüz İçecekler
  • GKK Ders 9 : Şekerli Ürünler ve Diğer Gıdalar
  • GKK Ders 10 : Mühendislik Etiği
  • Food Law Internet Project 2000
  • http://www.onlinekalite.com:80/
  • Food Analysis : Theory and Applications ( Y. L. ) ( E. )

  • GID 501E Food Analysis: Theory and Applications
  • Syllabus
  • Lecture 1: Introduction
  • Lecture 2: Nutritional Labelling and Proximate Analysis
  • Lecture 3: Carbohydrate Analysis
  • Lecture 4: Lipid Analysis
  • Lecture 5: Protein Analysis
  • Lecture 6: Ash and Mineral Analysis
  • Lecture 7: Vitamin Analysis
  • Lecture 8: Enzymatic Analysis
  • Lecture 9: Contaminant Analysis
  • Gıda Güvenlik Sistemleri ( Y. L )

  • Food Safety Systems
  • Sunu 1: Ulusal ve Uluslararası Gıda Güvenliği Mevzuatı
  • Sunu 2: Gıda Sanayiinde TKY-Toplam Kalite Yönetimi
  • Sunu 3: Gıda Sanayiinde Kalite Güvence Sistemleri(ISO 9000)
  • Sunu 4: Gıda Zehirlenmelerinin Analizi
  • Sunu 5: Risk Yönetimi
  • Gıda İşletmelerinde HACCP Sisteminin Denetimi
  • ITU Sosyal Bilimler Enstitüsü Bilim-Teknoloji-Toplum Y.L. Programı ( E. )

  • Syllabus
  • Laboratory-Industry Relationships
  • Fonksiyonel Gıdalar ( D. ) ( E. )

  • GID 611 Functional Foods
  • Syllabus
  • Food Lipids : ( D. ) ( E. )

  • GID 609E Food Lipids




  • Bilgisayarınızda Adobe Reader yoksa :