1957 yilinda Artvin- Ardanuç’ta dogdu. Ilk, orta, lise tahsilini babasinin ögretmenligi nedeni ile Tokat;ta yapti. 1974de K.B. Halk Danslari Egitim Merkezinde göreve basladi. Ayni zamanda Gazi Üniv. Müzik Bölümüne devam etti.

1975 yilinda Istanbul Türk Musikisi Devlet Konservatuari;nin kurulmasi ile Temel Bilimler Bölümü’nün sinavlarini kazanarak Istanbul’a geldi. Konservatuarin ilk ögrencilerinden ve mezunlarindan oldu. Bilim sinavlarini vererek asistan olarak göreve basladi.

1982 yilinda Konservatuarin YÖK yasasi ile ITÜ Rektörlügü;ne baglanmasi ile;okutman, 1985 yilinda sanatçi ögretim elemani, 1987 yilinda Y.Doçünvanlarini alarak sanatçi ögretim üyesioldu. 1988 yilinda devam etmekte oldugu yüksek lisans ve doktora programlarini tamamlayarak doktor ünvanini da aldi. Konservatuarda THO Böl. Bask.Yard. THO Ana Sanat Dali Bask.Çalgi Egt. Böl. Bask. Yard. Müdür Yardimciligi görevlerinde bulundu.

Türk kültürünü tanitmak ve gelistirmek amaci ile çok sayida toplantilar düzenledi, sempozyumlara katildi, destek verdi. Basta Bogaziçi Üniversitesi olmak üzere çesitli üniversitelerde topluluklar kurdu, yönetti, konserler verdi.

Konservatuarda lisans, yüksek lisans ve sanatta yeterlikte önemli tezlere danismanlik yapti. Üniversiteler Kanununun gözden geçirilmesinde rapörtör olarak görev aldi. MEB Suralarinda kültür alaninda çagrilan isim oldu.

Ülkenin, alaninda tek ve özgün festivali olan Istanbul Türk Müzigi Günlerini, her yil kaliteden vazgeçmeden devam ettirerek, geleneksel hale getirdi. Türk müzigi dernek ve vakiflarinin birlikte hareket etmeleri için çaba sarf etti. Bu program içinde hazirlamis oldugu sempozyumlarla, bilim ve sanat insanlarinin çalismalarini ortaya koymalarina ve gelismeye imkan sagladi. Konserleri TRT ekranlarindan, bildirileri Kültür Bakanligindan yayinlayarak ülke çapinda yayginligi sagladi.

Her yil iki defa düzenledigi ve birçok dernek-vakif ve müzik evlerinin, halk egitimi merkezlerinin destek verdigi , halka açik, ücretsiz Metro- Müzdak Müzik Günleri ile insanlarin sanat ile bulusmasini sagladi.

Halen ITÜ Konservatuari Sanatçi Ögretim Üyesi olup, evli ve 2 çocuk babasidir.