KATILIMCILIK:

Genç Haritacılar Günleri kapsamında gerçekleşecek etkinlikler ücretlidir. İstanbul dışından gelecek olan katılımcılar da bütün etkinliklere ücretli katılacaklardır. Bununla birlikte il dışından gelecek katılımcılara konaklama olanağı sağlanacaktır. Bu konaklama yerleri devlet konuk evlerinden ayarlanmış durumdadır. (Protokoller çerçevesinde; gecelik ücretler, 2 milyon TL/kişi - 10 milyon TL/kişi arasında kalacak biçimde indirimli olarak ayarlanmıştır.)

İstanbul dışından katılacak öğrenciler, etkinliğe kayıt ücreti ödemeyeceklerdir.

İl dışından gelecek konuk öğrencilerin konaklama durumları, sağlanan olanaklar çerçevesinde istekleri de gözönüne alınarak belirlenecektir. Bu kapsamda dileyen öğrenciler İstanbul'daki öğrencilerimizin evlerinde, dileyen öğrenciler de Kredi Yurtlar Kurumu'na ait öğrenci yurdunda ağırlanacaklardır. (Protokoller çerçevesinde; gecelik ücretler, 800.000TL/kişi olarak ayarlanmıştır. Ayrıca il dışından gelecek öğrencilerden Kredi Yurtlar Kurumuna ait herhangi bir yurtta kalanlar; yurt kimliği, depozito makbuzu ve son üç aylık yurt ücretlerini ödediklerini belgeleyen makbuzları sunarak, ayarlanan yurtta etkinlik süresince ücretsiz kalabileceklerdir.)

İstanbul dışından gelecek öğrenciler için herhangi bir sayı sınırlaması yoktur ancak Şubemizin sağlayabildiği olanaklar gereği davetli her üniversite için 30 öğrencilik konaklama olanağı taahhüt edilmektedir.

Katılım için son başvuru tarihi 27 Nisan 2001' dir. Katılım formları Şubemizden edinilebilir.

Her yaşta genç, üretme ve katkı verme heyecanıyla dolu tüm Harita Mühendisleri ve Harita Mühendisi Adayları Genç Haritacılar Günlerine davetlidirler.

ULAŞIM:

Şehirlerarası ulaşım konusunda öğrencilerin öğrenim görmekte oldukları üniversiteden destek aramaları önerilmektedir. Etkinlik hakkında ilgili tüm üniversiteler ve bölüm başkanlıkları Odamız tarafından bilgilendirilmiş ve destekleri istenmiştir. Ayrıca katılımcılar, bulundukları ilden sorumlu olan HKMO Şubesi ile de ilişkiye geçerek destek isteyebilirler.

Genç Haritacılar Günleri süresince İstanbul'da kent içi ulaşım gerekleri HKMO İstanbul Şubesi tarafından organize edilecektir.

Önceki sayfa