DUYURULAR, GÖRÜŞME SAATLERİ, DİĞER
If you do not understand Turkish, this page is not for you.        Son güncelleme 7 Ocak 2022

DİKKAT: 16 Şubat 2017 tarihinden itibaren emekliye ayrılmış bulunmaktayım.

REFERANS İSTEYENLER

Genel Görüşme Gün ve Saatleri

Artık okula gelmediğim için görüşme önceden planlanmış düzenli görüşme saatlerim yoktur
Görüşmek için: pazarci@itu.edu.tr

GENEL KÜLTÜR

Bu bölümdeki bilgi ve dosyalar internette başka sitelerden alınmıştır. Metinler orijinal hallerinde olup, alındıkları yerler ve yazarları metinler içinde belirtilmiştir. pdf dosyaları görüntülemede sorununuz oluyorsa, bilgisayarınıza "save link as" şeklinde indirip sonra Acrobat ile okuyunuz.

Video Glossary

Tektronix Video Glossary Part1  Part2    Part3

Tektronix XYZs of Signal Sources

A History of Television