İTÜ PATENT PROFESYONELLERİ EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI

Sayın İTÜ Mensupları,

Mühendislik alanında Türkiye’nin ve dünyanın köklü kurumlarından olan üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi, “Patent Profesyonelleri Eğitimi Sertifika Programı” adı altında bir eğitim programı düzenleyecektir.

Söz konusu eğitim programının amacı, Türkiye’de ilk olarak, sanayinin, üniversitelerin, araştırma enstitülerinin ihtiyacı olan patent profesyonellerini yetiştirmektir.

Eğitimlerin 13 Nisan 2013 C.tesi tarihi itibariyle Fikri Mülkiyet Hakları ve Patent Hakkında Temel Bilgi başlıklı Modül I ile başlaması öngörülmüştür. Eğitimler haftada bir gün, C.tesi günleri 4-6 saat olarak düzenlenecek ve 6 Temmuz 2013 C.tesi itibariyle de Modül I tamamlanacaktır. Eylül 2013 itibariyle Modül I ve alternatif modüller olan II, III ve IV’ün başlatılması planlanmaktadır. Alternatif modüllere devam edeceklerin için Modül I sonunda yapılacak olan sınavdan başarılı olmaları aranmaktadır.

Program Süresi ve Ücretler:

Modül I Fikri Mülkiyet Hakları Ve Patent Hakkında Temel Bilgi 975 TL (65 saat)
Modül II Patent Vekili Eğitimi 950 TL (44 saat)
Modül III Patent Yargılaması 500 TL (25 saat)
Modül IV Değer Yaratımı İçin Entellektüel Varlıkların Yönetimi 600 TL (32 saat)

Detaylı Bilgi:
Tel: 0 533 773 71 37